Απίθανα πράγματα συνέβησαν στην Ουκρανία και τη ρεβάνς της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Μονακό για τα play-offs του Champions League.

Μπορεί η Μονακό να προηγήθηκε (0-2) και να έχασε τρομερές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» την πρόκριση, αλλά η Σαχτάρ μείωσε σε 1-2, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, μοιραίος παίκτης για τη Μονακό ήταν ο Αγκιλάρ, ο οποίος με απίθανο αυτογκόλ έκανε το 2-2 και έδωσε μια επική πρόκριση στους Ουκρανούς!

Ο Μπεν Γιεντέρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους στο παιχνίδι καθώς άνοιξε το σκορ στο 18′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ενώ σημείωσε και το 0-2 από κοντά στο 39′.

Οι Γάλλοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να «καθαρίσουν» την πρόκριση και η Σαχτάρ τους τιμώρησε, με τον Μάρλος να μειώνει σε 1-2 στο 74′ και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Η Μονακό έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 104′ με τον Φόλαντ και στη συνέχεια, κόντρα στη ροή του ματς, η Σαχτάρ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Μούντρικ να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αγκιλάρ και κατέληξε στα δίχτυα του Νίμπελ για το 2-2.

Και με αυτόν τον πραγματικά απίθανο τρόπο οι Ουκρανοί πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων του Champions League.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Μάρλον, Ντοντό, Βιτάο (100’ Κριβτσόβ), Ματβιγένκο (46’ Ισμαΐλι), Μάρκος Αντόνιο (86’ Στεπανένκο), Μαϊκόν, Τετέ (66’ Μάρλος), Άλαν Πάτρικ, Σόλομον (82’ Μούντρικ), Τραορέ (100’ Φερνάντο).

Μονακό: Νίμπελ, Μπαντιασίλ, Κάιο Ενρίκε (117’ Γιάκομπς), Μαριπάν, Σιντιμπέ (99’ Αγιλάρ), Τσουαμενί (117’ Ντισασί), Φοφανά, Γκολόβιν (76’ Ντιόπ), Φόλαντ, Ζέλσον Μάρτινς (70’ Ζεάν Λούκας), Μπεν Γεντέρ (76’ Ισιντόρ)