
ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν θα σχολιάσουμε τις εσωτερικές σας αντιφάσεις» – Ο εμβολιασμός πρέπει να υποστηριχθεί από όλους
Την ανάγκη να υποστηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, με όρους συναίνεσης, ο εμβολιασμός, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση με την οποία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η ΝΔ, αναφορικά με την απόφαση του Πολιτικού Κέντρου της Κουμουνδούρου, που κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «διχάζει» την κοινωνία ως προς το θέμα του εμβολιασμού κατά της Covid-19.
«Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο πρωθυπουργός, σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή προέχει η συναίνεση και οι πολιτικές διαφορές πρέπει να παραμερίζονται», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Και καταλήγει: «Για το λόγο αυτό, δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωτερικές αντιφάσεις του. Το πρόγραμμα ‘Ελευθερία’, που επιτρέπει σε όποιον θέλει να εμβολιαστεί δωρεάν με όποιο εμβόλιο θέλει, θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους».
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
