
Η ενίσχυση των επιχειρήσεων στο επίκεντρο της συνάντησης Χατζηθεοδοσίου – Γεννηματά
Με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συναντήθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής
Με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου συναντήθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, εξέφρασε τη χαρά της για την εκλογή του κ. Χατζηθεοδοσίου και τόνισε ότι προσδοκούμε σε καλή συνεργασία και διαρκή διάλογο, για την επιτυχή ανταπόκριση των Ελληνικών επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες.
Στήριξη της ελληνικής παραγωγής
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τις δράσεις της ΚΕΕΕ που έχουν ως στόχο την στήριξη των πληγέντων καθώς και για τις επισκέψεις που ξεκίνησε στις πυρόπληκτες περιοχές προκειμένου να λάβει γνώση για τα προβλήματα των πυρόπληκτων και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την επίλυση τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της στήριξης της ελληνικής παραγωγής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Επίσης συζητήθηκε η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων που έπληξε η πανδημία, με κύριο θέμα τη διαγραφή των οφειλών τους προς το δημόσιο και τις τράπεζες.
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 15-12: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι Ερυθρόλευκοι
- Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή
- «Εραστές χωρίς σεξ» – Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κατέρρευσε όταν πέθανε η Ιζαμπέλα Μπλόου
- Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης 67χρονου τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
- Έρευνα για διαφθορά με πρωταγωνιστή τον Θαπατέρο – Τι βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιό του
- Κ. Καραμανλής: Κεραυνοί για «παράνομες ή τυπικά νομιμοφανείς» υποκλοπές και για «εμμονή των κρατούντων» στις εκπτώσεις στις δημοκρατικές αξίες
