Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούμπι - Η βασίλισσα των «μπούνγκα μπούνγκα» στη Μύκονο για διακοπές

Ρούμπι – Η βασίλισσα των «μπούνγκα μπούνγκα» στη Μύκονο για διακοπές

Η Μαροκινή είναι αυτή που λίγο έλειψε να στείλει τον άλλοτε πρωθυπουργό της Ιταλίας στη φυλακή.

Από αιθέριες υπάρξεις έχει κατακλυστεί, για ακόμη μια φορά, η Μύκονος. Αυτές τις ημέρες κάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων διάφορα γνωστά πρόσωπα, ανάμεσά τους και η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή και ως Ρούμπι.

Η Μαροκινή, που παραλίγο να στείλει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη φυλακή, μετά το σκάνδαλο με τα πάρτι στις πολυτελείς βίλες, βρίσκεται στη χώρα μας. H κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την χυμώδη καλλονή στα Ματογιάννια, όπου απολάμβανε έναν χαλαρό περίπατο χεράκι – χεράκι με τον σύντροφό της.

Δείτε την παρακάτω να κάνει βόλτα

Τι είχε συμβεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό

Η Ρούμπι ήταν το κεντρικό πρόσωπο των πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» του Καβαλιέρε, καθώς την εποχή εκείνη (2010) ήταν ακόμα ανήλικη. Η δικαιοσύνη τότε, είχε καταδικάσει τον Μπερλουσκόνι σε επτά χρόνια φυλάκισης για προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία. Τελικά, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός άσκησε έφεση και αθωώθηκε.

Η Ρούμπι γεννήθηκε στο Μαρόκο. Μετανάστευσε με τη μητέρα της και τα τρία αδέλφια της στο Letojanni, μια μικρή πόλη κοντά στη Μεσίνα της Σικελίας. Ο πατέρας της ήταν υπαίθριος πωλητής και η μητέρα της καθαρίστρια. Η ίδια έχει αφηγηθεί ότι την βίασαν δύο θείοι της όταν ήταν 9 ετών. Έφυγε κρυφά από το χωριό της σε ηλικία 12 ετών. Εγκατέλειψε οριστικά την Σικελία σε ηλικία 17 ετών και κατέφυγε στην Lele Mora, προσωπικότητα της νυχτερινής ζωής, η οποία της βρήκε δουλειά σε πολλά κλαμπ του Μιλάνου.

Στα τέλη του 2009 ο δρόμος της διασταυρώθηκε τυχαία με αυτόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, 73 ετών τότε. Η νεαρή πληρώθηκε πολλές χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, για να συμμετέχει στα νυχτερινά όργια στη βίλα Σαν Μαρτίνο, κοντά στο Μιλάνο. Αρχικά δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι την πλήρωνε για τη συμμετοχή της, στη συνέχεια αναθεώρησε λέγοντας ότι απλά την βοηθούσε οικονομικά.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024