Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «θαύμα», οι 18+3 της Σλόβαν, η… καρμανιόλα και η μεγάλη ανησυχία

Το «θαύμα», οι 18+3 της Σλόβαν, η… καρμανιόλα και η μεγάλη ανησυχία

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας περιμένει τον Ολυμπιακό, με πολλά προβλήματα, λίγους ποδοσφαιριστές και σε ένα γήπεδο… επικίνδυνο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας σε κατάσταση… έκτακτης ανάγκης. Οι Σλοβάκοι μπορεί να μίλησαν για το… «θαύμα» που θα ήθελαν να συμβεί, όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε την προσπάθεια ανατροπής ο προπονητής τους, Βλάντιμιρ Βάις, αλλά η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος τεχνικός είναι τεράστια, ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βάις στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε πως «…έχουμε πολύ λίγους ποδοσφαιριστές. Είναι πολλές οι απουσίες και οι τραυματισμοί και έχουμε μείνει λίγοι». Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο «Tehelne Pole», με μόλις 21 ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και τους τρεις εξ αυτών να είναι τερματοφύλακες!

Ο Βάις εμφανίστηκε ρεαλιστής στις δηλώσεις του, αναφορικά το τι προσδοκά από το αυριανό ματς: «Ο αγώνας είναι δύσκολος μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στην Ελλάδα. Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερη και πιο υψηλή από την ποιότητα της ομάδας μου. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ένα μικρό θαύμα για αύριο».

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πως «…αν καταφέρουμε να σκοράρουμε έως το 30’ θα βοηθήσει την ομάδα μας. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οπωσδήποτε καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και την έχουν εκθειάσει πολλές φορές».

«Σίγουρα παίξουμε για το σήμα και την ιστορία του συλλόγου», επεσήμανε επιπλέον ο Βάις και παραδέχθηκε πως «…κάναμε παιδαριώδη λάθη στο πρώτο ματς και αναλαμβάνω κι εγώ την ευθύνη για την τακτική που ακολουθήσαμε και το αποτέλεσμα που φέραμε στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Αντριάν Χοβάν, τερματοφύλακας της Σλόβαν, υποστήριξε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση χωρίς λάθη: «Δεχτήκαμε τρία γκολ στην Ελλάδα από στατικές φάσεις και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τέτοια λάθη. Είναι τόσο ποιοτική ομάδα όμως ο Ολυμπιακός για να μην κάνουμε ξανά τέτοια λάθη που θα τα εκμεταλλευτεί».

ΕΠΙΘΕΣΗ… ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ

Παρά τις απουσίες, ο Βάις είναι αναγκασμένος να βγάλει την ομάδα του στην επίθεση. Να προσπαθήσει να δημιουργήσει και να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Για αυτόν τον λόγο ο Σλοβάκος τεχνικός αφήνει στην άκρη την 5άδα στην άμυνα και ετοιμάζεται για σχηματισμό 4-2-3-1, με τους Χοβάν, Πάουστσεκ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Ντε Καμπς (αν και έχει ενοχλήσεις), Βάις, Ραμπιού, Ζμρχαλ και Τσάβριτς. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, δε, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον κεντρικό αμυντικό Αμπένα, ο οποίος επίσης είναι εκτός με τραυματισμό.

ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ακόμη και ο Βλάντιμιρ Βάις μίλησε στο περιθώριο της συνέντεξς Τύπου για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγωνιστικός χώρος του Tehelne Pole. Το χορτάρι «καμένο» σε πολλά σημεία, είναι σκληρό και σε αρκετά κομμάτια υπάρχουν τρύπες στον αγωνιστικό χώρο. Μια εικόνα τελείως παράταιρη σε σχέση με τη συνολική εικόνα του γηπέδου, που είναι άκρως εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024