
Κλείνει το πέταλο των οργανωμένων της Νις για 4 αγώνες
Η αστυνομία αποφάσισε να κλείσει το πέταλο απ’ όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.
Οι πρώτες επιπτώσεις στη Νις για τα επεισόδια στο ματς με την Μαρσέιγ είναι γεγονός. Όπως μετέδωσε το «Reuters», η αστυνομία αποφάσισε να κλείσει το πέταλο απ’ όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια, για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.
Αυτή είναι η πρώτη από τις ποινές που θα επιβληθούν στο σύλλογο, καθώς η λίγκα συνεδριάζει την Τετάρτη, όπου θα αποφασίσει για το αν θα τιμωρηθεί η Νις, καθώς και για την έκβαση του αγώνα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μπροστά από τη συγκεκριμένη θύρα θα τοποθετηθεί περίφραξη, παρά το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νις έχουν καταδικάσει το περιστατικό.
- Χανταϊός: Ένας επιβάτης του MV Hondius βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Ταϊβάν
- Ρομπότ που θέλει να σας πάρει τη δουλειά ολοκλήρωσε βάρδια των 40 ωρών – Και συνεχίζει
- Ξεκίνησε και επίσημα η αναζήτηση του επόμενου Τζέιμς Μποντ
- ΗΑΕ: Επιταχύνουν την κατασκευή πετρελαιαγωγού που θα συμβάλει στην παράκαμψη των Στενών του Ορμούζ
- Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις γεμάτες τεχνολογία, τέχνη και δημιουργικότητα για όλη την οικογένεια
- Την άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας – Επεισοδιακή συνεδρίαση, αποχώρησε η αντιπολίτευση



