Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 της Λέστερ για τη 2η αγωνιστική της Premier League, με τον Μιχαίλ Αντόνιο να γράφει ιστορία με τα δύο γκολ που πέτυχε, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «σφυριών».

Έτσι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε το 2/2 στη φετινή σεζόν και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Φορνάλς (1-0), ενώ ο Σούτσεκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 29′. Στο 40′ η Λέστερ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από απευθείας αποβολή του Πέρεθ, ο οποίος πάτησε χτύπησε άσχημα τον Φορνάλς.

Η Γουέστ Χαμ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος και έκανε το 2-0 με τον Μπενραχμά στο 56′. Οι «αλεπούδες» μείωσαν με τον Τίλεμανς στο 70′, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Μιχαίλ Αντόνιο, ο οποίος πρώτα «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ στο 80′ (3-1) και στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Έτσι, έφτασε τα 48 γκολ και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουέστ Χαμ.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ντόουσον, Τσουφάλ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Μπόουεν, Μπενραχμά (88’ Νόουμπλ), Αντόνιο (88’ Γιαρμολένκο)

Λέστερ: Σμάιχελ, Περέιρα, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας, Εντιντί, Τίλεμανς, Μάντισον (81’ Ιεανάτσο), Μπαρνς (66’ Ντάκα), Αγιόθε Πέρεθ, Βάρντι (81’ Σουμαρέ)