«Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σε φτάσω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο μπαμπάς του Σάκη Κατσούλη και ο νικητής του Survivor θέλησε να του ευχηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο επιχειρηματίας, που πολλές φορές έχει εκφράσει την αδυναμία που του έχει, πόσταρε μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε πως ο πατέρας του ήταν πάντα εκεί να κρατάει την οικογένεια δεμένη. Παράλληλα, τόνισε πόσο θέλει να του μοιάσει και υπογράμμισε: «Δ εν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω ποτέ για όσα μου έχεις χαρίσει αλλά θα το προσπαθώ κάθε μέρα». \

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Father…daughter first love and son first hero

Σήμερα έχει γενέθλια ο άνθρωπος που μου δίδαξε το τι σημαίνει το να είσαι άντρας αλλά και τι είναι να είσαι παλικάρι, κύριος, λεβέντης αλλά και νοικοκύρης.

Ο άνθρωπος που πάντα όταν με μάλωνε σε κάθε μου βλακεία και σκανταλιά (που δεν ήταν και λίγες να ξέρετε…) έβλεπα τον πόνο του και τον θυμάμαι να λέει… “λυπάμαι αλλά καλύτερα να κλαις και να στεναχωριέσαι εσύ τώρα πάρα εγώ αύριο”!!

Και ΝΑΙ ο Πατέρας μου δεν ήταν ποτέ political correct,δεν ήταν ποτέ διπλωμάτης αλλά ας πούμε και τι ήταν για να είμαστε δίκαιοι… Ήταν πάντα εκεί να μας κρατάει δεμένους και όταν δεν ήταν γιατί έπρεπε να λείπει, ήταν για να μην μας λείψει τίποτα…

Ο άνθρωπος που θυμάμαι ακόμα την “απειλή” του… “Μη και τυχών με πάρει η μάνα σας τηλέφωνο…”

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σε φτάσω αλλά θα το προσπαθώ κάθε μέρα…δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω ποτέ για όσα μου έχεις χαρίσει αλλά επίσης θα το προσπαθώ κάθε μέρα!!

Χρονιά πολλά Μπαμπά και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για ακόμα μια χρονιά που η ευχή που θα κάνεις σβήνοντας τα κεράκια θα να είναι για εμάς…».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr