Τρίκαλα – Κουκουλοφόροι πήραν τον γαμπρό… σηκωτό
Η νύφη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι...
Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μιας νύφης «στιγματίστηκε» για πάντα, καθώς κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα και άρπαξαν τον καλό της.
Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Το ζευγάρι προηγουμένως είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου.
Την ώρα λοιπόν που το ζεύγος εισερχόταν στον χώρο, ένας κουκουλοφόρος και ένας ακόμη άνδρας πέρασαν κουκούλα στον γαμπρό, τον άρπαξαν και τον πήραν σηκωτό από τη δεξίωση.
Η νύφη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι…
Φυσικά, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr, επρόκειτο για φάρσα που είχε οργανώσει ο γαμπρός και ο κουμπάρος του, σε συνεργασία με φωτογραφείο που βιντεοσκόπησε την όλη «απαγωγή».
Ο γαμπρός επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά και χόρεψε με την καρδιά του με την αγαπημένη του, ενώ όλοι έβαλαν τα γέλια μόλις αποκαλύφθηκε η σκηνοθεσία της δήθεν απαγωγής.
Δείτε το βίντεο
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
