Δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και δεν θα έχουμε σέντρα το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Νέα πιθανή ημερομηνία η 11η Σεπτεμβρίου.

Ούτε το Σαββατοκύριακο 28/29 Αυγούστου θα έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα. Όπως ήταν αναμενόμενο τις τελευταίες ώρες στη Γενική Συνέλευση δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα.

Προκειμένου σε αυτές τις μέρες που μεσολαβούν να βρεθεί λύση με τις πέντε τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ που βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote.

Φυσικά, με δεδομένο πως την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, η σέντρα πηγαίνει προς το διήμερο 11/12 Σεπτεμβρίου αν όλα έως τότε κυλήσουν ομαλά.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μεν συμφωνία των Βόλου, Παναιτωλικού, Ιωνικού, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας με την Cosmote όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, πλην όμως δεν συμφώνησαν στη χρονική διάρκεια. Με τις ομάδες να επιθυμούν κλειστό διετές συμβόλαιο και το συνδρομητικό να αντιπροτείνει 1+1.

Επιπλέον παραμένει ανοιχτό το θέμα για κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24. Και όσο παραμένουν άλυτα αυτά τα θέματα, ποδόσφαιρο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr