
Πάτρα – Μυστήριο με 13χρονο που φώναζε για βοήθεια – «Προσπάθησαν να με απαγάγουν»
Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με ανήλικους που εντοπίζονται ασυνόδευτοι σε διάφορα σημεία της Πάτρας
Ένα παράξενο περιστατικό θορύβησε τους κατοίκους της Πάτρας αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 13χρονος εντοπίστηκε ασυνόδευτος να καλεί σε βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news, περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγο αργότερα εντόπισαν πράγματι τον ανήλικο να περιφέρεται μόνος του στην περιοχή.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι ήθελαν να τον απαγάγουν κοντά στο Λιμάνι. Ωστόσο, στη συνέχεια εντοπίστηκε η μητέρα του, η οποία τον παρέλαβε από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.
Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με ανήλικους που εντοπίζονται ασυνόδευτοι σε διάφορα σημεία της Πάτρας.
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα


