
Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου – «Λυπάμαι που η χώρα κυριαρχείται από φοβισμένους ανθρώπους»
Την υποκρισία δημόσιων προσώπων αλλά και πολιτικών στηλιτεύει η Εριέττα Κούρκουλου, σε ανάρτησή της. Ακτιβίστρια και βίγκαν αποκαλύπτει την προσπάθεια πολλών να συνεργαστούν μαζί της για να πιάσουν και αυτό το κοινό χωρίς όμως να δυσαρεστήσουν και τους άλλους
Ακτιβίστρια και βίγκαν η Εριέττα Κούρκουλου στηλιτεύει την υποκρισία δημόσιων προσώπων αλλά και πολιτικών, αποκαλύπτοντας την προσπάθειά τους να συνεργαστούν μαζί της για να «πιάσουν» και αυτό το κοινό χωρίς όμως να δυσαρεστήσουν και τους άλλους.
Με αιχμηρή ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου στέλνει σαφές μήνυμα σε όσους την πλησιάζουν για να συνεργαστούν μαζί της αλλά της θέτουν όρους που θυμίζουν λογοκρισία.
Όπως δηλώνει, δεν σκοπεύει να θυσιάσει την αλήθεια για να είναι αρεστή.
«Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου» τονίζει.
Φοβισμένοι άνθρωποι που δεν θέλουν να ρισκάρουν για να αλλάξουν τον κόσμο
«Συχνά συναντώ ανθρώπους, άλλοτε πολιτικούς και άλλοτε δημόσια πρόσωπα, οι οποίοι με συγχαίρουν για αυτά που γράφω και τα θέματα που αγγίζω μέσα από την πλατφόρμα μου εδώ και μου προτείνουν διαφόρων ειδών συνεργασίες, οι οποίες όμως μου ξεκαθαρίζουν αμέσως ότι θα πρέπει να δομηθούν πολύ προσεκτικά για να μην προσβληθεί κανείς.
“Δεν μπορούμε να πούμε ευθέως στον κόσμο να κόψει το κρέας και τα παράγωγα, γιατί η εκπομπή έχει χορηγούς από τον χώρο αυτό”.
“Θα γράψουμε την εκπομπή για να μπορούμε να κάνουμε μοντάζ σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι που δεν πρέπει στην συνέντευξή σου”.
“Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την σύνδεση των πυρκαγιών με την υπερθέρμανση του πλανήτη και πως όλο αυτό σχετίζεται με την ζωική παραγωγή, γιατί θα αισθανθούν ότι προσπαθούμε να τους επιβληθούμε”.
“Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα ζώα που χάθηκαν στις πυρκαγιές όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν”.
Λυπάμαι που η χώρα μας κυριαρχείται από φοβισμένους ανθρώπους που αρνούνται τη διαφορετικότητα και προτιμούν να κρατάνε την θέση τους ασφαλή, παρά να ρισκάρουν, με στόχο να αλλάξουν τον κόσμο και να γράψουν ιστορία.
Εγώ προσωπικά δεν θα συμφωνήσω ποτέ με την λογοκρισία, ούτε το μοντάζ των απόψεών μου. Δεν θα θυσιάσω ποτέ την αλήθεια για να γίνω αρεστή και να αποφύγω την σύγκρουση με ανθρώπους που διαφωνούν με τα πιστεύω μου.
Με άλλα λόγια, όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου» έγραψε.
Η ανάρτησή της
- Που κρύβεται η Σάρα Φέργκιουσον όλους αυτούς τους μήνες;
- Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα»
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής
- Αστυνομικός της Βουλής: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Αθώα κατά πλειοψηφία η σύζυγός του
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα
- Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ισραήλ «δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη δουλειά» εναντίον της Χεζμπολάχ


