Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Ο Κουρμπέλης έπαιξε μετά από οκτώ μήνες!

Παναθηναϊκός – Ο Κουρμπέλης έπαιξε μετά από οκτώ μήνες!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Β’ ομάδα, όπως και ο Πούγγουρας και μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους.

Η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι γεγονός! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπαιξε για 30 λεπτά στο κυριακάτικο φιλικό με τη Β’ ομάδα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και απέδειξε πως μετράει αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Επιπροσθέτως, ο Αχιλλέας Πούγγουρας έπαιξε και αυτός για ένα τριαντάλεπτο και αισθάνεται καλύτερα μετά την αποθεραπεία του από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οικογενειακού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι δύο 30λεπτων περιελάμβανε αντί προπόνησης το σημερινό πρόγραμμα για όσους δεν έπαιξαν βασικοί στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό Β στο «Γ. Καλαφάτης» και επικράτησαν 3-0.

Το γεγονός του αγώνα, όμως, ήταν η αγωνιστική επάνοδος του Δημήτρη Κουρμπέλη οκτώ μήνες μετά τον τραυματισμό και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπαιξε για 30 λεπτά και έδειξε ότι βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στη δράση. Επιπλέον σημαντική είδηση αποτέλεσε και η πρώτη εφετινή παρουσία του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε για ένα ημίωρο.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ από κόρνερ του Ενγκμπακοτό και λάθος κεφαλιά του Κούτσια προς την εστία της ομάδας του. Στο 11′ ο Ξενόπουλος έβγαλε τετ α τετ του Αϊτόρ, ενώ στο 18′ ο Σάντσες αφύλαχτος από κοντά έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Στο 21′ από μπαλιά του Κουρμπέλη στην «πλάτη» της άμυνας, ο Ιωαννίδης βγήκε τετ α τετ από πλάγια δεξιά αλλά το διαγώνιο σουτ του έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Ιωαννίδης είχε άλλες δύο καλές στιγμές στο 34′ από κάθετη πάσα του Χατζηθεοδωρίδη και πλασέ που απέκρουσε ο Ξενόπουλος και στο 39′ από ατομική ενέργεια και σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 44′ ο Καρλίτος με ατομική ενέργεια από αριστερά που κατέληξε σε ένα υπέροχο σε εκτέλεση ψηλοκρεμαστό πλασέ στο «Γ», πέτυχε το 2-0.

Στο 50′ σε αντεπίθεση ο Αϊτόρ έβγαλε τετ α τετ τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος πέρασε τον εξερχόμενο Ξενόπουλο αλλά έφυγε πλάγια και το πλασέ του πρόλαβε να διώξει στη γραμμή ο Μαρτίνης. Το τελικό 3-0 ήρθε από ενέργεια του Σάντσες από δεξιά και σέντρα σουτ που κόντραρε στον Ρόμπι και άλλαξε πορεία.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Σερπέζης (30′ Πουγγούρας), Κουρμπέλης (30′ Βιγιαφάνιες), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Ζαφείρης (30΄Σερπέζης), Κούτσιας (30′ Μαρτίνης), Αντωνίου (54′ Παυλάκης), Ρόμπι, Θεοχάρης (42′ Καρνέσης), Σαρδέλης (54′ Νταμπίζας), Ηλιάδης (42′ Καρβούνης), Σέχου (42′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (42′ Κρυπαράκος).

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία, με εξαίρεση τον Σιδερά που λόγω ενός χτυπήματος, έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Αγιούμπ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024