Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mπαρτσελόνα – Η Φιορεντίνα πιέζει για τον δανεισμό του Πιάνιτς

Mπαρτσελόνα – Η Φιορεντίνα πιέζει για τον δανεισμό του Πιάνιτς

Η Φιορεντίνα πιέζει για τον δανεισμό του Μίραλεμ Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα, με τον Βόσνιο να θέλει να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Εννέα μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, ο Πιάνιτς συνεχίζει ακόμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Βόσνιος θεωρείται ουσιαστικά ξένο σώμα για τους Μπλαουγκράνα, καθώς δεν υπολογίζεται στο ελάχιστο από τον Ρόναλντ Κούμαν.

Οι προσπάθειες για να απεμπλακεί η ομάδα από το βαρύ συμβόλαιο του Πιάνιτς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε αυτή την «επιχείρηση» ίσως βοηθήσει και η Φιορεντίνα. Οι Βιόλα θέλουν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή και στο πρόσωπο του Βόσνιου έχουν βρει τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στο χώρο του κέντρου.

Η Φιορεντίνα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 60 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή απαιτεί η Μπαρτσελόνα για να τον παραχωρήσει, αλλά συζητά μόνο ένα καθεστώς δανεισμού. Σύμμαχος σε αυτή την κίνηση είναι και ο ίδιος ο Πιάνιτς, με τον Βόσνιο να επιθυμεί να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου με την φανέλα της Γιουβέντους έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024