Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Κορομηλά - Με throwback βίντεο από την εποχή του Big Brother εξηγεί γιατί είναι ένας γεμάτος άνθρωπος

Ρούλα Κορομηλά – Με throwback βίντεο από την εποχή του Big Brother εξηγεί γιατί είναι ένας γεμάτος άνθρωπος

Η παρουσιάστρια μιλάει για την αγάπη, την καλοσύνη και την γλυκύτητα

Η Ρούλα Κορομηλά έχει επιλέξει πολλές φορές να θίξει θέματα της επικαιρότητας και αυτή την φορά, έγραψε ένα ξεχωριστό κείμενο και το μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από την εποχή που παρουσίαζε το «Big Brother». Η ανάρτηση συνοδεύτηκε με ένα κείμενο, στο οποίο μιλάει για την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ταπεινότητα.

«Ο γεμάτος άνθρωπος δεν κάνει φασαρία! Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε και αγαπιέται είναι γεμάτος, λάμψη, φως και κατανοηση. Ο γεματος ανθρωπος απο επιτυχίες, απολαύσεις, αποτυχίες, χαρες και αμέτρητες λύπες,αγναντεύει τη ζωή με τρυφερη ματια και την αντιμετωπίζει, άπολαμβανει με σύνεση, αισιοδοξία και χαμογελο. Ο Γεματος ανθρωπος εκπεμπει καλοσύνη. Ελπίζει χωρις τσιγκουνιες. Σφιζει απο αξιοπρεπεια. Ο γεμάτος άνθρωπος ” εκκρίνει” γλυκα συναισθήματα για όλους και για ολα, χωρις ταμπέλες, μάσκες, ζηλεια και μικροψυχία. Ο γεματος άνθρωπος δεν επαιτεί, δεν λοιδωρεί κ δεν επαίρεται για τα ” κατορθώματα του”. Δεν θέλγεται απο κολακιες, παρεάκια, ” χλιδατες” τύπου καταστασεις κ ιντριγκες. Δεν γαντζώνεται σε πλάτες για να στηριχτεί. Πέφτει, σηκώνεται, παίρνει βαθειες ανασες και προχωρά … Δεν ικετεύει, δεν συνωμοτεί κ δεν λοιδωρεί! Δεν επιδεικνυεται κ δεν επιδεικνύει …Χαίρεται με τις επιτυχιες κ τις ευτυχισμενες στιγμες των άλλων… Δεν ” φωτογραφίζει” την αλληλεγγύη (του). Κλειστες καμερες. Κινητήριος δύναμη του ειναι: Η αυτογνωσία, η ευθυτητα, και η Αγαπη. Ο γεματος άνθρωπος παίρνει δύναμη απο το γέλιο του το κλάμα του γιατί ξερει πως ολα ειναι εύπλαστα και τίποτα δεδομένο» έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024