
Πάτρα – 13χρονος βρέθηκε να περπατά ολομόναχος – Τι είπε στους αστυνομικούς
Περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και όντως ο 13χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στην περιοχή.
Μυστήριο με 13χρονο αργά τη νύχτα του Σαββάτου (21-08-2021), το οποίο εντοπίστηκε ασυνόδευτο στην οδό Βορείου Ηπείρου να καλεί σε βοήθεια.
Περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και όντως ο 13χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στην περιοχή.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι ήθελαν να τον απαγάγουν κοντά στο Λιμάνι.
Σύμφωνα με το tempo24, στη συνέχεια εντοπίστηκε η μητέρα του και ο 13χρονος παρελήφθη από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.
Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με ανήλικους που εντοπίζονται ασυνόδευτοι σε διάφορα σημεία της Πάτρας.
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού


