Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στον Βόλο - Τρία μέλη ίδιας οικογένειας ύποπτα για τη δολοφονία του 47χρονου

Φρίκη στον Βόλο – Τρία μέλη ίδιας οικογένειας ύποπτα για τη δολοφονία του 47χρονου

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών λόγω ναρκωτικών αποδίδει το έγκλήμα η Αστυνομία

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου από το άγριο έγκλημα σε περιοχή πάνω από τον Περιφερειακό, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και έγινε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου, με θύμα έναν 47χρονο, που εμπλέκεται με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος, μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν κι άλλα άτομα, όλα της ίδιας οικογένειας.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, που ήταν γνωστός στις Αρχές δίνοντας κάθε 15 ημέρες το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα, δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι, καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα, που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι, γυμνό από τη μέση και πάνω και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες. Η σορός του 47χρονου παρέμεινε στο σημείο της δολοφονίας, το οποίο είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τη σήμανση να συγκεντρώνει στοιχεία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ από τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ένα ακόμη άτομο που αναζητείται από την Αστυνομία.

Πηγή: MagnesiaNews

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024