Εκπληκτικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς ο Έλληνας αμυντικός είχε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι και μάλιστα κέρδισε επάξια και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.
Με την εμφάνιση του, ο «Τσίμι» άφησε αναμενόμενα ικανοποιημένο και τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος είχε να πει μόνο καλά για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
«Ο Κώστας έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε… κρύο αίμα στη στιγμή του πρώτου γκολ. Χωρίς αυτή τη σέντρα δεν θα είχαμε σκοράρει. Και οι δύο μας φουλ-μπακ είχαν ένα καλό παιχνίδι. Εντυπωσιακό, αν θέλετε, αν υπολογίσουμε και τις ασίστ. Ο Κώστας με τη σέντρα του κι ο Τρεντ με το «τσίμπημα» για τον Μανέ. Ήταν πολύ καλοί κι αμυντικά σε ένα δύσκολο ματς».
? Jurgen Klopp on Trent and Kostas Tsimikas:
“Both full-backs had a good game. Spectacular if you like with the assists. They were defensively good in a difficult game.” ? pic.twitter.com/850JbkVAN4
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.