Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mάντζιος – «Ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας»

Mάντζιος – «Ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας»

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ευχαριστημένος μετά την εμφατική φιλική νίκη του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1, σχολιάζοντας και τις εμφανίσεις των νέων παικτών της ομάδας.

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Άρη να συντρίβει με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της Superleague το επόμενο Σαββατοκύριακο, αν όλα πάνε καλά και λυθούν τα προβλήματα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Novasports μετά το τέλος του ματς και δήλωσε ευχαριστημένος για την εικόνα που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο: «Ανεβάσαμε την ένταση στις προπονήσεις με το δεδομένο της μη έναρξης του Πρωταθλήματος, οπότε ήταν λογικό να εμφανιστούμε λιγότερο φρέσκοι. Γενικώς όμως ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μας βοηθήσει αρκετά γιατί είχε ένταση, πίεση και πολλά τρεξίματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, βλέποντας μάλιστα δύο από αυτά να χρίζονται σκόρερ στον αγώνα: «Φάνηκε το επίπεδό τους. Είναι καλοί παίκτες, θα χρειαστούν χρόνο κι όσο κυλάει ο χρόνος θα είναι υπέρ τους αλλά και υπέρ της ομάδας γιατί θα παρουσιάζονται καλύτεροι».

Στο τέλος δέχθηκε και ένα υποθετικό ερώτημα, αναφορικά με την έκβαση που θα είχε η κόντρα με την Αστάνα για τα προκριματικά του Europa Conference League:«Είναι υποθετικό το ερώτημα, δεν το ξέρουμε. Σίγουρα όμως ήρθαν παίκτες έπειτα από τεράστιες προσπάθειες του προέδρου γιατί είχαν δυσκολία στο να έρθουν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ούτως ή άλλως ήμασταν καλύτερη ομάδα και μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024