Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβόλιο - Η κυρία Μαρία, το εμβόλιο και ο ΛεΠα - Το χιούμορ πετσοκόβει τα fake news

Εμβόλιο – Η κυρία Μαρία, το εμβόλιο και ο ΛεΠα – Το χιούμορ πετσοκόβει τα fake news

Το σποτ που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κα. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, «πετσοκόβει» τα Fake News για τον κοροναϊό και τα εμβόλια.

Mε ιδιαίτερο και ευφυέστατο τρόπο, επιστρατεύοντας το υπερόπλο του χιούμορ αποφάσισε ο δήμος Ρεθύμνου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού.

Το σποτ που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κα. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, «πετσοκόβει» τα Fake News για τον κοροναϊό και τα εμβόλια.

Στο εν λόγω βίντεο, η κυρία Μαρία επισκέπτεται το φαρμακείο του χωριού, για να εμπιστευτεί στον φαρμακοποιό ότι θέλει να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, καθώς περιμένει τα εγγόνια της από την Θεσσαλονίκη.

Θέλει να το κάνει όμως κρυφά από την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα εκπέμπει… Πανταζή. Όλα τα μωρά στην πίστα; Όχι, απλώς έτσι κατάλαβε όταν η κόρη της της ανέπτυξε την συνωμοσιολογία για το 5G!

Το χιούμορ νικά τον φόβο

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης, οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ.

«Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024