Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα. Το μοντέλο τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Όπως λέει πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να μετακομίσει μόνιμα εκεί. Επίσης, προσπαθεί να βρει δύναμη πηγαίνοντας συχνά στην εκκλησία και ελπίζει κάποια στιγμή να ηρεμήσει.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», λέει αρχικά η Βικτώρια Καρύδα στο Secret των Παραπολιτικών.

«Θέλω να βρω δύναμη»

Η Βικτώρια Καρύδα προσθέτει επίσης: «Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη».

Τέλος, τονίζει πως ακόμα δεν είναι σε φάση να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και πως αυτό θα γίνει σε άλλο χρόνο και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος: «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος», καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο