Χαλκιδική – Ακατάλληλη για κολύμπι παραλία -Τι έδειξαν οι αναλύσεις
Δεν είναι κατάλληλη για κολύμπι παραλία στη Χαλκιδική, όπως έδειξαν οι μετρήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.
Να αποφύγουν το κολύμπι σε συγκεκριμένη περιοχή στη Χαλκιδική αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το thestival, Δήμος Κασσάνδρας προέβη σε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως οι αναλύσεις από τη θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη, δεν είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμπι.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα δείγματα που παρθήκαν από τη θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη έδειξαν ότι τα νερά μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή (εύρος πλάτους 150 μέτρα) δεν είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμπι. Συνιστούμε στους δημότες και στους επισκέπτες να αποφύγουν το κολύμπι στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο μεταξύ οι δειγματοληψίες από τη θάλασσα στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Κασσάνδρας και τα δείγματα στέλνονται για ανάλυση. Για κάθε νεότερο στοιχείο που θα προκύψει θα υπάρξει νεότερη και επικαιροποιημένη ανακοίνωση».
- Στη φυλακή οδηγείται η Ελένη Ζαρούλια
- Νεότερα στοιχεία για τον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη – Τον μαχαίρωσαν στην πλάτη
- Χιτ – Μπακς 112-105: Δεν έφτανε ο Γιάννης για τα «Ελάφια» (vid)
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»





