Κοροναϊός – Πάνω από 127.000 ευρώ τα πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων
Σχεδόν 200.000 έλεγχοι διενεργήθηκαν την Παρασκευή για την τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κοροναϊού. Επιβλήθηκαν πρόστιμα πάνω από 127.000 ευρώ
Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙΜΕΑ, ΣΕΠΕ, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Παρασκευή 20.08.2021 συνολικά 199.020 ελέγχους και κατέγραψαν 311 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.
Συνολικά, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 127.500 ευρώ. Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (108.816).
Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, τη μη τήρηση αποστάσεων, καθώς και τη μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.