
Εφιαλτικό βράδυ για γυναίκα στο Ηράκλειο – Άγνωστος αυνανιζόταν και της ζητούσε να του ανοίξει την πόρτα
Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης όταν ο 35χρονος πήγε έξω από μία ταβέρνα. Η επιχείρηση εκείνη την ώρα ήταν κλειστή ωστόσο μέσα ήταν μία γυναίκα η οποία καθάριζε τον χώρο.
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο άνδρα σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου ο οποίος αφού συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια συνελήφθη ξανά για κλοπές!
Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης όταν ο 35χρονος πήγε έξω από μία ταβέρνα. Η επιχείρηση εκείνη την ώρα ήταν κλειστή ωστόσο μέσα ήταν μία γυναίκα η οποία καθάριζε τον χώρο.
Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr άρχισε να της ζητάει χρήματα λέγοντάς της παράλληλα να του ανοίξει την πόρτα. Εκείνη φυσικά δεν άνοιξε και τότε ο 35χρονος, άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στη τζαμαρία της επιχείρησης.
Ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία άμεσα συνέλαβε τον 35χρονο. Λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος όμως φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρα συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ καθώς όπως διαπιστώθηκε, είχε νωρίτερα διαπράξει δύο κλοπές σε σπίτι και επιχείρηση.
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες

