Μια ταραχώδης ζωή, γεμάτη έρωτες, καλλιτεχνικές επιτυχίες και περιπέτειες.
Αν και στα 77 του, ο ροκ σταρ των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς αρραβωνιάστηκε ξανά και ετοιμάζεται… να βάλει στεφάνι για πέμπτη φορά στη ζωή του.
Σύμφωνα με την Page Six, ο 77χρονος Γουότερς εθεάθη να τρώει στο Hamptons πριν από μερικές ημέρες, όταν ακούστηκε να παρουσιάζει τη σύντροφό του σε γνωστούς του ως «αρραβωνιαστικιά του».
Ίδια πηγή αναφέρει πως η σύντροφός του είναι η ίδια γυναίκα με την οποία εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας το 2019, για την ταινία του, «Us + Them».
Ο Ουότερς είχε χωρίσει το 2015 την τέταρτη σύζυγό του, Λόρι Ντέρνινγκ.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και έζησαν μαζί για 10 χρόνια.
Ο ροκ σταρ είχε, επίσης, σύντομο δεσμό με την Παλαιστίνια συγγραφέα και ακτιβίστρια Ρούλα Τζεμπρεάλ, ενώ είχε παντρευτεί επίσης με την αγγειπλάστρια Τζούντιθ Τριμ, τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα Καρολάιν Κρίστι και την ηθοποιό Πρισίλα Φίλιπς.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας