Βίλια – Εντοπίστηκε κρανίο σε αποθήκη
Μακάβριο εύρημα εντόπισαν στα καμμένα ενός σπιτιού στα Βίλια οι Αρχές.
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στην περιοχή Βίλια Αττικής, μετά το τηλεφώνημα κατοίκου που είχε εντοπίσει ένα ανθρώπινο κρανίο δίπλα σε αποθήκη που είχε γίνει στάχτη από τις πυρκαγιές, που «λεηλατούν» την περιοχή εδώ και πέντε μέρες.
Η γυναίκα έντρομη ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες όμως βρίσκονταν ήδη στην περιοχή, καθώς παραμένουν όλοι εκεί υπό το φόβο αναζωπυρώσεων, μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε σχεδόν όλο το όρος Πατέρας.
Δεν σχετίζεται με την πυρκαγιά
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το εύρημα δεν σχετίζεται με την πυρκαγιά, καθώς πρόκειται για κρανίο αρκετών ετών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρισκόταν εκεί.
- Κρήτη: «Του έκανα ΚΑΡΠΑ 30 φορές, άνοιξε τα μάτια, έκλαψε και λιποθύμησε» – Σοκαριστική κατάθεση για τον 3χρονο Άγγελο
- Ρωσία: Ουκρανικά drones χτυπούν μεγάλο διυλιστήριο πετρελαίου στην πόλη Ριαζάν – Τέσσερις νεκροί
- Διαφωνεί με τη γραμμή της ΝΔ για Ανδρουλάκη ο Κατσανιώτης: «Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο»
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα
- ΕΟΠΥΥ: Περίπου 500 παραπεμπτικά τον μήνα εκτελούσε ο φυσικοθεραπευτής που συνελήφθη για την απάτη
- «Ένα απλό διουρητικό θα άλλαζε τα πάντα» – Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Μαραντόνα
