
Σύλληψη 42χρονου κατηγορούμενου για πορνογραφία ανηλίκων
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν και πλησίασαν τον αλλοδαπό προκειμένου να τον ελέγξουν
Συνελήφθη, στην Πλατεία Βικτωρίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Άμεσης Ανταπόκρισης, 42χρονος Γερμανός, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν και πλησίασαν τον αλλοδαπό προκειμένου να τον ελέγξουν.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο με περιεχόμενο πορνογραφικού υλικού ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
- Το pilates arms «χτίζει» γραμμωμένα χέρια
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Κληρονομικό δίκαιο: Ασπίδα προστασίας για τις περιουσίες των κληρονόμων
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα πέντε SOS για ιδιοκτήτες ακινήτων
- Γιατί είναι ασύμφορη η συνταξιοδότηση μετά τα 40 έτη ασφάλισης
- Παρθένα, αγία ή πιστή σύζυγος; Το αίνιγμα του Ραφαήλ πίσω από τη «Νεαρή Γυναίκα με Μονόκερο»



