Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης - Δείγματα μεγαλομανίας 29 χρόνια πριν προφυλακιστεί

Πέτρος Φιλιππίδης – Δείγματα μεγαλομανίας 29 χρόνια πριν προφυλακιστεί

Η μανία της εξουσίας που κυριεύε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μεγάλωνε όσο περνούσαν τα χρόνια και οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη αλλά υπήρχε μέσα του πάντοτε

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται από τις 28 Ιουλίου στις φυλακές Τρίπολης καθώς κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειιρες βιασμού.

Ο κωμικός που μπήκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων μέσα από τα πετυχημένα σίριαλ που πρωταγωνιστούσε είχε μια σκοτεινή πλευρά που το κοινό δεν μπορούσε να φανταστεί.

Ωστόσο εκτός από τις επίσημες κατηγορίες υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες που μιλούν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, για έναν άνθρωπο που ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα.

Η μανία της εξουσίας που κυριεύε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μεγάλωνε όσο περνούσαν τα χρόνια και οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη αλλά υπήρχε μέσα του πάντοτε.

Πολλές είναι οι σκηνές σε θεατρικές παραστάσεις που πρωταγωνιστούσε που υποτιμούσε τους συναδέλφους του ενώ πολλές φορές έφτανε στο σημείο να βιοπραγεί εις βάρος του στο πλαίσιο υποτίθεται του ρόλου.

Και το βραβείο πάει στον… Πέτρο Φιλιππίδη

Μια από τις φορές που η μεγαλομανία του Φιλιππίδη φάνηκε και στο γυαλί ήταν η εποχή των «Διαπλεκόμενων». Πριν από 24 χρόνια ο ηθοποιός παρουσίασε στο Star την σατιρική εκπομπή στην οποία με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίαζε τα θέματα της επικαιρότητας.

Σε ένα από τα επεισόδια ο Φιλιπίδδης στη στήλη «Σαν το τσαντίρι σας», προφανώς παρωδία της εκπομπής «Σαν το σπίτι σας», παρουσιάζει τα δικά του βραβεία «Αρίων».

Μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες του Γιώργο Λέφα και Γιώργο Γαλίτη ο Φιλιππίδης δίνει αρκετά βραβεία μόνο που όλα τα κερδίζει… αυτός.

Δείγμα χιουμοριστικής γραφής θα μπορούσε να πει κάποιος, αλλά με τα στοιχεία που είδαν το φως τους τελευταίους μήνες η έπαρση του Φιλιππίδη είναι και σε αυτή την περίπτωση ενδειτική.

Δείτε το επεισόδιο των Διαπλεκόμενων

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024