Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο κορυφαίος της Μπενφίκα στη νίκη της επί της PSV Aϊντχόφεν και μετά το παιχνίδι μίλησε για την προσωπική του εμφάνιση, αλλά και για τη ρεβάνς όπου θα κριθούν όλα όπως τόνισε.
Όσα είπε ο Βλαχοδήμος:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας δύο γκολ. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και κάναμε το πρώτο βήμα. Ανυπομονούμε για το δεύτερο παιχνίδι, στο οποίο θα κριθούν όλα».
Για τη δική του εμφάνιση: «Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνει κάθε παίκτης. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, όλοι μαζί ως ομάδα παίξαμε και στην επίθεση και στην άμυνα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο, θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό και μετά το τέλος του θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη ρεβάνς με την PSV».
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Επί εποχής Λανουά προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στη διαιτησία που έχει να κάνει με τα φάλτσα των ξένων. Έτσι ο Γάλλος έχασε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο κίνδυνος ενόψει των πλέι οφ
Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προς το καλύτερο, γιατί ο Ράφα Μπενίτεθ πήρε δύο αποφάσεις όταν βρέθηκε στο ναδίρ. Το «In» εξηγεί τις αλλαγές που προέβη ο Ισπανός προπονητής.