
Σοκαριστικό τροχαίο στη Μύκονο – Τουρίστριες καρφώθηκαν σε παρμπρίζ αυτοκινήτου
Από τη σύγκρουση, οι δύο κοπέλες εκτοξεύτηκαν από το όχημά τους και έπεσαν πάνω στο παρμπρίζ του ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν
Σοβαρό τροχαίο μεταξύ αυτοκινήτου και γουρούνας σημειώθηκε στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο τουρίστριες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.
Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο προς τον Πλατύ Γυαλό, όταν -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- η γουρούνα στην οποία επέβαιναν οι δύο γυναίκες συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση, οι δύο κοπέλες εκτοξεύτηκαν από το όχημά τους και έπεσαν πάνω στο παρμπρίζ του ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Σημειώνεται ότι καμία από τις δύο δεν φορούσε κράνος.
Σε πλάνα του Mykonos Live TV, φαίνεται η μια κοπέλα να είναι ξαπλωμένη στην άσφαλτο, ενώ περαστικοί έχουν σπεύσει να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στις δύο τραυματισμένες τουρίστριες.
Η γουρούνα βρίσκεται πεσμένη μες στη μέση του δρόμου, ενώ και το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.
Το ίδιο μέσο σημειώνει ότι τα τροχαία με γουρούνες αποτελούν συχνό φαινόμενο στο νησί των ανέμων, λόγω της ελλιπούς σήμανσης στους δρόμους και της επικίνδυνης οδήγησης κάποιων.
Δείτε το βίντεο:
- Bridgerton και The Sims 4 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα δωρεάν αντικείμενα, ρούχα και αίθουσες χορού
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Η Ουάσινγκτον καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
