Είδαμε στο Instagram την κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM, να κάνει yoga sup και πάθαμε πλάκα!
Η Ζενεβιέβ αυτό το διάστημα απολαμβάνει διακοπές με τα παιδιά της και τον σύζυγό της αλλά και εργασία, μιας και τα γυρίσματα του GNTM έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.
Στην προσωπική της ζωή, η…εκρηκτική Ζενεβιέβ είναι μία γλυκιά μαμά και τρυφερή σύζυγος.
Συχνά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με τα δυο παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
Aυτή τη φορά μας έδειξε το ταλέντο της κόρης της να κάνει yoga σε θαλάσσια σανίδα και πράγματι είναι εκπληκτική!
Υπενθυμίζουμε Ζενεβιέβ έχει δυο παιδιά, την Ροζαλία, που πάει πέμπτη τάξη και τον Μιχάλη, που φωνάζει Μίσα -από τη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας.
Από ό,τι φαίνεται, και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον «τύπο» της μαμάς τους.
H Ροζαλία η οποία είναι πιο μεγάλη, φαίνεται ότι ήδη έχει το δικό της στυλ και λατρεύει τη θάλασσα και τη γυμναστική!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας