Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Ριέκα – Εκτός ο Ζίβκοβιτς
Γνωστή έγινε η 23μελής αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (19/8) παιχνίδι με τη Ριέκα για τα playoffs του Conference League από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να μην αποτελεί μέλος αυτής.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τη Ριέκα στην Τούμπα (19/8, 21:00) για τα playoffs του Conference League ολοκληρώθηκε.
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την κροατική ομάδα, η οποία έκρυβε και μια… έκπληξη.
Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής και μάλιστα δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θα απυοσιάσουν και οι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιραμ οι οποίοι είναι τραυματίες.
Η Αλ Νασρ νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Αλ Σαμπάμπ και πλησίασε ακόμη περισσότερο τον τίτλο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα ιστορικό ορόσημο και να... απαντά στο πικάρισμα της αντίπαλης εξέδρας.
Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον άτυχο Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (7/5) και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ξανά ρήξη χιαστού.