
Απίστευτο – Διαιτητής στην Ονδούρα έβγαλε πιστόλι
Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν σε έναν ερασιτεχνικό αγώνα στην Ονδούρα, όταν ο διαιτητής έβγαλε πιστόλι για να αποφύγει επίθεση από ποδοσφαιριστές και οπαδούς.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου στην Ονδούρα, όταν ο διαιτητής έβγαλε όπλο για να γλιτώσει την επίθεση από τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους.
Αυτό έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ερασιτεχνικό αγώνα στη δυτική Ονδούρα στην περιοχή La Jigua και όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε τους παίκτες και τους οπαδούς έτοιμους να τον λιντσάρουν, τράβηξε το όπλο του και προσπάθησε να αμυνθεί.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν απέβαλε ένα ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας σε ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την την έντονη αντίδραση παικτών κι οπαδών.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον διαιτητή να κρατά το όπλο στο χέρι του και να προσπαθεί να απομακρύνει το αγριεμένο πλήθος και στο τέλος τα κατάφερε. Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται ένας οπαδός να λέει χαρακτηριστικά: «Κρατάει όπλο, ο διαιτητής κρατάει όπλο».
- Καμία σχέση ο ορισμός του Ευαγγέλου με τα ντέρμπι της Super League
- Τέμπη: Αντιδράσεις μετά από οριστική παύση δίωξης κατηγορουμένου λόγω θανάτου
- Ένας αιώνας σε κίνηση: Η Shell στην Ελλάδα μέσα από τη ματιά του Βασίλη Κεκάτου
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των τριών συλληφθέντων – Αφέθηκαν ελεύθεροι
- Μαρτίνεθ για Αταμάν: «Ακόμη κι αν έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί για να μας κερδίσουν»
- Βλάχος για Σκέρτσο και «αρχοντόπουλα»: Όταν κάνεις πολιτική από το γραφείο κινδυνεύεις να κάνεις λάθη

