Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Από το «Μένουμε ασφαλείς» στο… «Μένω ανεμβολίαστος»

Τσιτσιπάς – Από το «Μένουμε ασφαλείς» στο… «Μένω ανεμβολίαστος»

Αντιμέτωπος με επικριτικά σχόλια βρέθηκε ο Έλληνας άσσος του τένις Στέφανος Tσιτσιπας μετρά την αποκάλυψη από τον ίδιο ότι δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Πριν από ένα χρόνο το καλοκαίρι του 2020 ο διεθνής τενίστας και νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια για τα μέτρα προστασίας από την πανδημία με την καμπάνια μένουμε ασφαλείς.

«Αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα, για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε».

Από τη υπευθυνότητα στην οποία καλούσε μέσω του τηλεοπτικού σποτ πέρσι το καλοκαίρι, σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά του Σινσινάτι αποκαλύπτει ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Κανείς δεν μου έχει πει κάτι, κανείς δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό μέχρι σήμερα. Εγώ κάποια στιγμή θα το κάνω είμαι σίγουρος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό για να αγωνιστώ και έτσι δεν το έχω κάνει» υποστήριξε ο Έλληνας τενίστας.

Χαμός στα social media

Η δημόσια παραδοχή του σπουδαίου αθλητή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους να εκφράζουν απογοήτευση καλώντας το αστέρι του τένις και πρότυπο για τους νέους να αναθεωρήσει τη στάση του.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας «Κρίμα!» για τα όσα είπε ο 23χρονος αθλητής.

Το ζήτημα του εμβολιασμού φαίνεται πάντως να αποτελεί σημείο διαμάχης μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του τένις.

Ο Νόβακ Τζίκοβιτς ο Νο1 στην κατάταξη έχει ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους τους παίκτες χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο.

Ο κορυφαίος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ έχει ανακοινώσει ότι έχει κάνει το εμβόλιο της Pfizer, ενώ δημόσια υπέρ του εμβολίου έχει ταχθεί και ο No4 στην παγκόσμια κατάταξη Ράφαελ Ναδάλ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024