Τζένη Μπαλατσινού: «Μερικές αγάπες είναι πάντα εδώ…»
Η ανάρτηση της Τζένη Μπαλατσινού από την Πάτμο
Στο νησί της Πάτμου βρίσκεται για ακόμη ένα καλοκαίρι η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και τον οκτώ μηνών γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνη.
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει το ησυχαστήριό της στο όμορφο νησί της Αποκαλύψεως και κάθε χρόνο περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού εκεί. Η Τζένη Μπαλατσινού μετά από τόσο καιρό έχει κάνει φίλους στην Πάτμο και χαίρεται κάθε φορά να τους αντικρίζει ξανά.
Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας πόζαρε με ένα από τα αγαπημένα της άτομα στο νησί, τον κ. Νικόλα, γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο: «Μερικές αγάπες είναι πάντα εδώ… σαν το καφέ τον απογευματινό #Νικόλας».
Δείτε την φωτογραφία
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες


