Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου

Ο δήμαρχος Μυκόνου είχε συλληφθεί νωρίτερα, καθώς πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων, με αφορμή καταγγελλόμενες αυθαιρεσίες από ξενοδόχο στην παραλία Καλό Λιβάδι

Ελεύθερος αφέθηκε, λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα, ο δήμαρχος της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κούκας, με εντολή της εισαγγελέως Σύρου.

Ο δήμαρχος του νησιού είχε συλληφθεί νωρίτερα από άνδρες της υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, καθώς δέχτηκε μήνυση από επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στην παραλία «Καλό Λιβάδι».

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο δήμαρχος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ η ίδια διαδικασία έχει κινηθεί και για τους αντιδημάρχους, Αλέκο Κουκά, Ιάκωβο Δακτυλίδη και Ντίνα Σαμψούνη.

Με μπουλντόζα στο Καλό Λιβάδι

Όσο για τον λόγο που ο επιχειρηματίας έκανε την μήνυση; Οι πληροφορίες λένε πως η αιτία ήταν ο καθαρισμός του «Καλού Λιβαδιού» τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις στην παραλία, τις οποίες πραγματοποίησαν οι κάτοικοι για να καθαρίσει το μέρος από αυθαιρεσίες.

Το τοπικό myconosvoice υπογραμμίζει ότι ο κ. Κούκας, μαζί με τους συνεργάτες του, έφερε μπουλντόζα και γκρέμισαν ορισμένα κτίσματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί παράνομα.

Σημειώνεται πάντως πως, σύμφωνα με πληροφορίες, από το νησί υπήρχε άδεια από το ΕΤΑΔ για τα κτίσματα, αν και ο Δήμος είχε εξαρχής διαφωνήσει.

Οι πολίτες της Μυκόνου πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία της Μαντώ προς το Δημαρχείο, όπου και συνομήλησαν με τον δήμαρχο για τις εξελίξεις στο Καλό Λιβάδι.

Τα ξημερώματα, τρία σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024