
Αυτή είναι η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη – Σπάνια φωτογραφία
Το πρωί της Κυριακής, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία, με αφορμή την ονομαστική της εορτή
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο πρωταθλητής του kickboxing έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης Μαρίας και περνάει μαζί της μοναδικές και ιδιαίτερες στιγμές.
Η νεαρή κοπέλα εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής και το ζευγάρι κάνει μαζί πολύ σπάνιες εμφανίσεις.
Το πρωί της Κυριακής, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.
“Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μου Μαρία!. Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτή τη σημαντική γιορτή”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, έπεσαν βροχή.
Δείτε την φωτογραφία
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]






