Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Σε επ' αόριστον αναστολή δέκα ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε γηροκομείο

Βόλος – Σε επ’ αόριστον αναστολή δέκα ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε γηροκομείο

Δέκα από τους εργαζόμενους σε γηροκομείο στον Βόλο δεν μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους αφού δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό. Τι αποφάσισε η διοίκηση του ιδρύματος.

Σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας τίθενται από σήμερα, Δευτέρα 16 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που δεν κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο πλαίσιο αυτό δέκα εργαζόμενοι στο Γηροκομείο του Βόλου τέθηκαν σε επ’ αόριστον αναστολή, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης των βιογραφικών από την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο προκήρυξης των θέσεων από το Ίδρυμα.

Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ

Είχε προειδοποιήσει η διοίκηση του ιδρύματος

Η διοίκηση του ιδρύματος είχε κάνει γνωστή τη θέση της ότι θα προχωρούσε στην πλήρωση των θέσεων, όσων εργαζομένων αρνούνταν τον εμβολιασμό, οπότε σήμερα και για να αντιμετωπίσει την κατεπείγουσας κατάσταση λαμβάνοντας υπόψιν την συνολική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και δυνάμει του ν. 4820/2021 (περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού) και της με αριθμό πρωτοκόλλου 59589/11555/10-8-2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: 6ΛΨΙ46ΜΤΛΚ-ΜΞΧ), προκηρύσσει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών, γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Στο μεταξύ σήμερα έχουν στάση εργασίας οι υγειονομικοί στον Βόλο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 έξω από το Νοσοκομείο της πόλης.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024