Κιλκίς – Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο – Άλλα τρία άτομα τραυματίες
Τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα στο Κιλκίς. Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ο απολογισμός.
Μια ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο συνέβη σήμερα, αυτή τη φορά στο Κιλκίς. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, ένας 24χρονος έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Πολυκάστρου στο Κιλκίς.
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, το τραγικό συμβάν έγινε στις επτά παρά τέταρτο το πρωί της Κυριακής 15 Αυγούστου στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Πολυκάστρου. Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος και επέβαιναν άλλα τρία άτομα ηλικίας 24, 25 και 26 ετών, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό των συνεπιβατών του.
Η Πυροσβεστική τους απεγκλώβισε
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και το ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείου του Κιλκίς. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός

