Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βάλει πέντε γκολ στη Λιντς. Η Τσέλσι είχε βάλει τρία στην Κρίσταλ Πάλας. Και οι δύο το έκαναν με άνεση, με επιβλητικότητα. Η Λίβερπουλ έπρεπε να δώσει την… απάντηση. Και την έδωσε έχοντας μάλιστα τον Κώστα Τσιμίκα να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Στην πρώτη του παρουσία σε αρχική ενδεκάδα στην Premier League, ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν καταπληκτικός. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ήταν άριστος αμυντικά, είχε πολλά ανεβάσματα και μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Πολύ καλή η παρουσία και του Γιαννούλη, στην πρώτη του συμμετοχή στην Premier League, έμεινε στον πάγκο ο Τζόλης.

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο, εκεί που η Νόριτς με τον ενθουσιασμό της επιστροφής στην Premier League και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλησε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Κλοπ. Η επιστροφή του Φαν Ντάικ στην ομάδα μετά από ένα χρόνο, όμως, έδωσε στους κόκκινους τη σιγουριά που δεν είχαν την περσινή σεζόν στα μετόπισθεν. Και όταν βρήκαν το πρώτο γκολ, η συνέχεια ήταν εύκολη.

Ο Ζότα σκόραρε με ωραίο πλασέ στο 26′ για το 0-1 και στο δεύτερο μέρος πήραν σειρά οι άλλοι δύο επιθετικοί του Κλοπ. Φιρμίνο στο 65′ και Σαλάχ στο 74′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας ένα Σάββατο των… φαβορί για την Premier League.

Δείτε τα γκολ της Λίβερπουλ: