Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράμος σε Μέσι – «Μπορείς να μείνεις στο σπίτι μου με την οικογένεια σου»

Ράμος σε Μέσι – «Μπορείς να μείνεις στο σπίτι μου με την οικογένεια σου»

Ο Σέρχιο Ράμος προχώρησε σε μια σπουδαία χειρονομία, όπως αποκαλύπτει η «El Pais», καθώς προσκάλεσε τον Λιονέλ Μέσι στο σπίτι του για να τον φιλοξενήσει.

Ο Σέρχιος Ράμος και ο Λιονέλ Μέσι από την νέα χρονιά θα αγωνίζονται μαζί στην Παρί Σεν Ζερμέν και από μεγάλοι αντίπαλοι που ήταν στο ισπανικό πρωτάθλημα αναμένεται να γίνουν συμπαίκτες και πολύ καλοί φίλοι.

Πλέον οι δύο αρχηγοί της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα και αυτό είναι κάτι που θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «El Pais» ο Ισπανός που είχε συμφωνήσει πολύ νωρίτερα από τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και προχώρησε σε μια σπουδαία χειρονομία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του είπε πως αν δεν θέλει να πάει να μείνε σε κάποιο ξενοδοχείο με την οικογένεια του προτίθεται ο ίδιος να τον φιλοξενήσει και ότι το σπίτι του είναι ανοικτό για εκείνον.

Ο Σέρχιο θαυμάζει και σέβεται τον Λίο

«Αν εσύ και η οικογένειά σου, προτιμάτε να μείνετε σε ένα σπίτι, παρά σε ξενοδοχείο, τότε μπορείτε να μείνετε στο δικό μου σπίτι», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του Σέρχιο Ράμος στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ακόμα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι: «Ο Σέρχιο θαυμάζει και σέβεται τον Λίο πάρα πολύ. Πριν, η κατάσταση ήταν όπως ήταν, τώρα όμως θα τον υπερασπιστεί όσο κανέναν άλλο, αφού είναι στην ομάδα του».

Πλέον οι δύο αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων ισπανικών ομάδων αναμένεται να γίνουν συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν και πολύ πιθανόν να γινούν δύο πολύ καλοί φίλοι και να αφήσουν το παρελθόν οριστικά πίσω τους.

Πηγή: to10

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024