
Ελένη Τσολάκη – «Λίγο περίεργα νιώθουμε κι εμείς σήμερα»
Απούσα από το πρόγραμμα του OPEN ήταν η Ελένη Τσολάκη τις τελευταίες ημέρες καθώς τα πύρινα μέτωπα που πλήγωσαν βαθιά την χώρα δεν άφηναν περιθώρια για την ψυχαγωγία
Επέστρεψε η Ελένη Τσολάκη και το «Καλοκαίρι #not» μετά από πολλές μέρες αποχής λόγω της επικαιρότητας με τις φωτιές.
Όπως είπε η παρουσιάστρια, «Η σκέψη και η καρδιά όλων μας είναι στους ανθρώπους που έχουν περάσει όλη αυτή την τραγωδία».
«Στις δύσκολες αυτές μέρες ο ρόλος της ψυχαγωγίας είναι κάπως περίεργος και περίεργα νιώθουμε και εμείς σήμερα. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ενημέρωση σας και σε δεύτερο χρόνο έρχεται η ψυχαγωγία και ειδικά σε μια καλοκαιρινή εκπομπή και μια καλοκαιρινή παρέα όπως είμαστε εμείς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του OPEN.
Δείτε το βίντεο
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη
- Πενήντα εκατ. Αμερικανοί προετοιμάζονται για την δεύτερη ημέρα με πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους
- Αλέξης Τσίπρας: Από την πλατεία Θησείου η ανακοίνωση του κόμματος στις 26 Μαΐου στις 20:00
- LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι


