Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να σαγηνεύσετε έναν άνδρα Λέοντα;

Πώς να σαγηνεύσετε έναν άνδρα Λέοντα;

Ο Λέων τα πάει καλά σχεδόν με όλα τα ζώδια και θα δέσει με τη γυναίκα που θα τον θαυμάζει, θα παραβλέπει τα λάθη του (αν και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αλάνθαστος) και κυρίως δε θα του γκρινιάζει

Ο άντρας Λέων ερωτεύεται εύκολα, αλλά χωρίς διάρκεια.

Κι αυτό, γιατί η επιθυμία του για ένα μεγαλοπρεπή και υπέροχο έρωτα γρήγορα μετατρέπεται σε γεγονός που απέχει πολύ από τα συναισθηματικά του ιδανικά. Χρειάζεται μια γυναίκα προσγειωμένη και συντονισμένη στις πραγματικότητες της ζωής, για να τον βοηθάει να παραμένει κι αυτός προσγειωμένος. Μπορεί να φαίνεται ασυγκίνητος κι αποκομμένος από τον έρωτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Χρειάζεται θαυμασμό και επιδοκιμασία κι αν βρεθεί η γυναίκα που θα του τα προσφέρει, τότε παθιάζεται μαζί της και της συμπεριφέρεται με φοβερή τρυφερότητα. Μπορεί να γίνει ένας υπέροχος και χαρούμενος σύντροφος. Ο άντρας Λέων εμφανίζεται ως ένας σταθερός και ανέκφραστος βασιλιάς, αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολύ ευαίσθητος. Θέλει μια γυναίκα να τον φροντίζει, όχι επειδή το απαιτεί, αλλά επειδή πιστεύει ότι το δικαιούται. Μπορεί να έχει την τάση να φέρεται εγωκεντρικά, αλλά κάτω από αυτά είναι ευγενικός κι έχει να δώσει πολλή αγάπη, αρκεί η γυναίκα που είναι μαζί του να μπορεί καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Ο Λέων τα πάει καλά σχεδόν με όλα τα ζώδια και θα δέσει με τη γυναίκα που θα τον θαυμάζει, θα παραβλέπει τα λάθη του (αν και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αλάνθαστος) και κυρίως δε θα του γκρινιάζει. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, η σχέση θα έχει διάρκεια.

Πώς να σαγηνεύσετε ένα Λέοντα

Το κλειδί είναι ο θαυμασμός. Θαυμάστε τους και θα γίνουν δικοί σας. Ο Λέων είναι αρκετά εύκολο ζώδιο στην προσέγγισή του, αφού είναι πολύ δεκτικός σε ερωτικές προτάσεις. Επαινέστε τους, δώστε τους τα πάντα, αφού για τα Λιοντάρια οι φιλοφρονήσεις δεν είναι ποτέ αρκετές. Κάντε το, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε απόλυτα, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν την προσοχή σας. Πλησιάστε τους με χιούμορ, τους αρέσει η ψυχαγωγία και το γέλιο. Αν μπορείτε να τους κάνετε να γελούν, τότε αξίζετε μια θέση στο πλάι τους. Συμπεριφερθείτε τους με την μεγαλοπρέπεια και την πολυτέλεια που θεωρούν ότι τους αξίζει, καλέστε τους σε δείπνο ή πάτε μαζί σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση. Θέλουν πάντα το καλύτερο και ποτέ μη δοκιμάσετε να τους προσφέρετε κάτι δεύτερο. Τους αρέσουν τα αριστοκρατικά πράγματα, γι’ αυτό ντυθείτε κομψά και όμορφα και βγείτε να διασκεδάσετε με το γοητευτικό σας Λιοντάρι.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024