
Πενέλοπε Κρουζ – Σάλος με την αφίσα της νέας ταινίας της
Η νέα της ταινία με τίτλο «Παράλληλες Μητέρες» (Μadres Paralelas) θα αποτελέσει την ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ Βενετίας, που διεξάγεται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου.
Θύμα των αυστηρών κανόνων περιεχομένου του Instagram έπεσε η αφίσα της τελευταίας πολυαναμενόμενης ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ καθώς κρίθηκε…. υπερβολικά προκλητική.
New Penelope Cruz film poster showing leaking nipple censored online https://t.co/YoOKgOU4F6 pic.twitter.com/sgIW9KjIPk
— New York Post (@nypost) August 10, 2021
Η νέα του ταινία με τίτλο «Παράλληλες Μητέρες» (Μadres Paralelas) θα αποτελέσει την ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ Βενετίας, που διεξάγεται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου.
Η επίσημη σύνοψη των «Παράλληλων Μητέρων» έχει ως εξής:
Δύο γυναίκες, η Γιάνις και η Άννα, γνωρίζονται στην κλινική όπου περιμένουν να γεννήσουν. Αμφότερες είναι single mothers και έμειναν έγκυες, χωρίς να το επιδιώκουν. Η Γιάνις είναι εύπορη, βρίσκεται στη μέση ηλικία και δεν το μετανιώνει. Η Άννα, είναι έφηβη, κουβαλά τραύματα και το μετανιώνει. Τα λόγια που ανταλλάσσουν εκείνες τις ώρες θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο, πολύ στενό σύνδεσμο μεταξύ τους και οι ζωές τους θα συσχετιστούν με καθοριστικό τρόπο.»
Teaser poster #madresparalelas #almodovar #eldeseo pic.twitter.com/AG0Eclbm0A
— Penélope Cruz (@PenelopeCruzOfi) August 9, 2021
Το έργο τέχνης για το δράμα που σκηνοθετεί ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δείχνει απλά ένα στήθος που στάζει γάλα μπροστά σε κόκκινο φόντο. Ο καλλιτέχνης Javier Jaén δήλωσε τη Δευτέρα ότι η αφίσα θεωρήθηκε προκλητική για το Instagram. Μοιράστηκε ξανά την αφίσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στα ισπανικά: «Όπως ήταν αναμενόμενο το @instagram έχει αφαιρέσει την αφίσα που κάναμε για την τελευταία ταινία του Αλμοδόβαρ #madresparalelas. Θα το ξανααναρτήσω. Σας ευχαριστούμε για την κοινή χρήση.»

- Ολυμπιακός: 15ο Final Four για τους Ερυθρόλευκους (vids)
- Λούλα και Τραμπ ενδέχεται να συναντηθούν την Πέμπτη – Στην ατζέντα η καταπολέμηση του εγκλήματος και οι σπάνιες γαίες
- Met Gala: Πως ο γερασμένος Bad Bunny πυρπόλησε το event των Μπέζος – «Ωδή στη θνητότητα»
- Τον έψαχνε 2 χρόνια – Πώς έγινε η δολοφονία του 20χρονου στην Κρήτη
- Euroleague: Το 7ο Final Four του Μπαρτζώκα – Πρώτη φορά με 3-0
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν έφτιαξε μηχανισμό για τη διαχείριση του διάπλου – Κανείς δεν περνάει χωρίς άδεια


