Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Μπουζιώτης - Συγκλονισμένη αδελφική φίλη του δημοσιογράφου

Βασίλης Μπουζιώτης – Συγκλονισμένη αδελφική φίλη του δημοσιογράφου

Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και φίλους του.

Ανείπωτη είναι η θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο και καλλιτεχνικό χώρο από τον θάνατο του Βασίλη Μπουζιώτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μία ημέρα πριν από τα 54α γενέθλιά του, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μία από τις πιο στενές φίλες του, η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου, μίλησε στο TLIFE. Συγκλονισμένη από τον χαμό του σημείωσε: «Έχασα έναν πολύ στενό φίλο μου, έναν άνθρωπο με τον οποίο συμπορευόμουν. Ήταν η καθημερινότητά μου. Ήταν ένας έντονος, παθιασμένος άνθρωπος. Δούλευε πάρα πολύ, έψαχνε μονίμως τα “αποκλειστικά”, λάτρευε τη δουλειά του, λάτρευε το θέατρο. Προτεραιότητα στη ζωή του ήταν η μητέρα του, την οποία έχασε πριν από τέσσερα χρόνια».

Ο Βασίλης Μπουζιώτης εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες για μια επέμβαση χολής, όμως – δυστυχώς – δεν κατάφερε να πάρει εξιτήριο λόγω κάποιων προβλημάτων που του παρουσιάστηκαν.  «Πήγε να κάνει μια επέμβαση χολής και μετά, δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Κάτι έγινε στο πάγκρεας, έμεινε δύο μήνες στην εντατική και πέθανε», εξηγεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η σχέση τους έμοιαζε με αυτή που έχουν τα αδέρφια, αφού μετά από κάθε διαπληκτισμό, οι δυο τους ήταν και πάλι μονιασμένοι.

«Στον Βασίλη Μπουζιώτη θαύμαζα την επιμονή του. Τσακωνόμασταν κάθε ημέρα, τον έπιαναν τα “κολλήματά” του, οι εμμονές του. Τέλειωνε εκεί πέρα και μετά πηγαίναμε παρακάτω. Πώς είναι τα αδέλφια; Έτσι…», εξομολογείται η ίδια.

Αναφερόμενη στην τραγική είδηση του θανάτου του συγκινεί: «Δεν θέλω να το πιστέψω. Είχαμε μια σχέση ζωής. Θα μου λείψει ο Βασίλης, ένας άνθρωπος στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, ήξερα ότι, ό,τι και αν μου έλεγε, το έλεγε με απεριόριστη αγάπη. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις ανάμεσά μας. Θα μου λείψει ο φίλος μου. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024