Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός - Στη μισή χώρα 42 βαθμοί Κελσίου και στην υπόλοιπη βροχές και καταιγίδες

Καιρός – Στη μισή χώρα 42 βαθμοί Κελσίου και στην υπόλοιπη βροχές και καταιγίδες

Την Πέμπτη το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές σε ορεινές περιοχές στη Θεσσαλία

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος και ζεστός, αφού θα διανύουμε την τρίτη μέρα του μίνι καύσωνα.

Το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, από το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, μέχρι και τα νησιά του Αιγαίου. Το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, αφήνοντας τη δυτική Ελλάδα με καθαρό ουρανό.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα, υψηλές τιμές θα δούμε κυρίως στην ηπειρωτική χώρα, 37-40 βαθμούς στα βόρεια, 38-40 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, 42 τοπικά σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και 42 βαθμούς Κελσίου στο Θεσσαλικό κάμπο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο σε δυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, στο Αιγαίο  στα βόρεια σε διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, βορειοδυτικοί στις υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές, πιο ενισχυμένοι στα ανατολικά-νοτιοανατολικά μέχρι 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, και πιθανόν να βρέξει λίγο τοπικά στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27-39 και οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδική συννεφιά, με πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει λίγο τοπικά προς το μεσημέρι και στα γύρω ορεινά θα εκδηλωθούν  πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-37, με ήπιους μεταβλητούς ανέμους στον Θερμαϊκό 2-4 μποφόρ.

Την Πέμπτη το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές σε ορεινές περιοχές στη Θεσσαλία, πιθανόν στο βόρειο κομμάτι της Εύβοιας, τη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, όπως σε περιοχές της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024