Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Την πρόκριση δεν την παίζεις, την κερδίζεις…

Ολυμπιακός – Την πρόκριση δεν την παίζεις, την κερδίζεις…

Στο Ράζγκραντ ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μια καλή ομάδα που θα του βάλει δύσκολα. Ο Ολυμπιακός όμως ξέρει…

Θα μπορούσε η αποστολή στο Ράζγκραντ να ήταν πολύ πιο δύσκολη. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο… ημίχρονο στο Καραϊσκάκη έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε. Το 1-1 στα νέα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (σ.σ. βλέπε εκτός έδρας γκολ) δεν είναι κακό αποτέλεσμα.

Δεν «καίγεται» να κυνηγήσει το διπλό γιατί υπάρχει το εκτός έδρας γκολ. Ναι μεν έδωσε θάρρος στους Βούλγαρους από την άλλη όμως τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κανένα «χωριό» η Λουντογκόρετς. Είναι ομάδα που ξέρει αυτά τα καλοκαιρινά μονοπάτια πολύ καλά, όπως και ο Ολυμπιακός του Μάρτινς.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το βράδυ στο Ράζγκραντ για τους πρωταθλητές. Όμως ο Ολυμπιακός ξέρει να βρίσκει τον τρόπο. Έχει ποιοτικότερη ομάδα και παίκτες που με μια κίνηση καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός θέλει στη Βουλγαρία την καλή εικόνα των βασικών του «όπλων». Ετοιμάζεται να παρατάξει μια κανονική ομάδα για πρώτη φορά στα καλοκαιρινά ματς μετά τις δυσκολίες που πέρασε και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς στο Ράζγκραντ θέλει πάνω από όλα μυαλό. Η εμπειρία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Οι Βούλγαροι θα το παλέψουν μέσα στο «σπίτι» τους αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι καλύτερη ομάδα. Μπορεί να μην είναι έτοιμη στο βαθμό που θέλουν όμως, μια κίνηση, μια ενέργεια μπορεί να δώσει την πρόκριση.

Μια πρόκριση που ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να την παίξει, αλλά να την κερδίσει. Όσο πιο επαγγελματικά μπορεί για να συνεχίσει το ταξίδι του σε Μάλμε ή Γλασκώβη πριν από τα αστέρια.

Υ.Γ. Ο Ελ Αραμπί είναι καλύτερα πια και λογικά θα είναι στο βασικό σχήμα. Όπως «καθάρισε» πέρσι την πρόκριση με την Ομόνοια μπορεί να το κάνει και με τους Βούλγαρους. Του πάνε βλέπετε τα πράσινα των «απέναντι».

Υ.Γ.1: Στο Καραϊσκάκη οι αμυντικοί έκαναν πολλά αβίαστα λάθη. Το μηδέν και τα όσο λιγότερα λάθη γίνεται θα φέρουν την πρόκριση. Ο Σωκράτης είναι για τέτοια ματς.

Υ.Γ. 2: «Κλειδί» τα μπακ για τον Ολυμπιακό. Και την Λουντογκόρετς που δεν θα έχει τον Τεκπετέι. Πολύ καλό νέο για τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024