
Τι είναι ΣΥΡΙΖΑ η Αεροπορία Στρατού;
Κάπου τα μπέρδεψαν στην Κουμουνδούρου
H επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τις πυρκαγιές, ειδικά μετά την παραίτηση του επικεφαλής της Αεροπορίας Στρατού, ήταν αναμενόμενη. Και όσο περνούν οι ημέρες θα γίνεται και πιο σκληρή.
Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μόλις της περασμένη Παρασκευή ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του διαβεβαίωνε ότι η χώρα έχει διαθέσιμα 74 εναέρια μέσα πυρόσβεσης εκ των οποίων τα 32 είναι ελικόπτερα, ανάμεσά τους και τα Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας. Σήμερα παραιτήθηκε ο Διοικητής Αεροπορίας Στρατού για λόγους που σχετίζονται με τη διαχείριση των ελικοπτέρων Σινούκ στη μάχη με τις φωτιές…»
Βεβαίως η Αεροπορία Στρατού που χειρίζεται τα ελικόπτερα δεν είναι σε καμιά περίπτωση Πολεμική Αεροπορία. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Αλλά φαίνεται ότι την ανακοίνωση την έγραψε κάποιος που δεν ξέρει τι σημαίνει στρατός.
- «Η Κοστιαντίνιφκα καταλήφθηκε πλήρως, η πόλη βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχό μας» ανακοίνωσε η Ρωσία
- Οι πιο επικίνδυνες σκηνές του Τομ Κρουζ που απογείωσαν το Mission: Impossible
- Παραμένει στην αβεβαιότητα η Μονακό: Στον… αέρα η συμμετοχή της στο επόμενο γαλλικό πρωτάθλημα
- Ο Καναδάς σχεδιάζει νέο πετρελαιαγωγό με στόχο την απεξάρτηση από τις ΗΠΑ
- Ελευσίνα: Ανήλικοι λήστεψαν δύο 15χρονους μέσα λίγες ημέρες δύο φορές
- Τρομακτική έκρηξη στην Ινδία: Βυτιοφόρο προσέκρουσε σε διόδια – Πέντε νεκροί [βίντεο]


