Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης - Στις 7μμ το μήνυμα για τις φωτιές

Μητσοτάκης – Στις 7μμ το μήνυμα για τις φωτιές

Μετά το μίνι υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στις 7μμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει μήνυμα για τις φωτιές και την αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών από την πολιτεία

Στις 7μμ θα απευθύνει μήνυμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κατάσταση με τις φωτιές και τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους Δημάρχους για τις καταστροφές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, τόνισε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά, τους διαβεβαίωσε ότι θα ανακοινωθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε στις 11:00 υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών -παρουσία πολλών υπουργών- στον απόηχο έντονης κριτικής που δέχεται η κυβέρνηση για τον χειρισμό της κατάστασης, κυρίως στην Εύβοια.

Ακόμα έχει ανακοινωθεί πως αύριο θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο που θα συγκεκριμενοποιήσει τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024