Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο Πομάσκι με υποδοχή… αεροδρομίου

Στην Αθήνα ο Πομάσκι με υποδοχή… αεροδρομίου

Τον στιβικό προπονητή υποδέχτηκαν στο «Βενιζέλος» η οικογένεια του και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα

Ο Γιώργος Πομασκι έφτασε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα ικανοποιημένος, ευτυχισμένος και με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο του. Η εγγονή του Εβίτα, ήταν η πρώτη που έτρεξε να τον αγκαλιάσει την ώρα που τον είδε. Οι περίπου 20 ημέρες απουσίας του παππού της, ήταν περισσότερες από όσες άντεχε η μικρή.

Η κούραση από το πολύωρο ταξίδι, έσβησε από την αγκαλιά που του έκανε η οικογένεια του, η γυναίκα του και η κόρη του, αλλά και δύο από τους πρώτους του αθλητές, ο Σπύρος Βασδέκης και ο Γιώργος Στάικος. Εκεί τον περίμενε τόσο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, όσο και το μέλος της ΕΠΑΣ Λούλα Καρατζά. Ο Γιώργος Πομάσκι κατάφερε στο Τόκιο, αυτό που δεν είχε κατάφερε καμία άλλη φορά στην πολυετή παρουσία του στην προπονητική, να κατακτήσει ολυμπιακό μετάλλιο. Και το πέτυχε με τον Μίλτο Τεντόγλου, έναν αθλητή που έχει δείξει πως μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο για πολλά χρόνια.

«Είμαι γεμάτος με αυτό που έγινε. Πλέον τα έχω πετύχει όλα. Πραγματικά η στιγμή ήταν μοναδική. Ο Μίλτος έκανε αυτό που έπρεπε και μπορούσε στον σημαντικότερο αγώνα της μέχρι τώρα καριέρας του. Ελπίζω αυτή του η επιτυχία να φέρει νέα παιδιά στα στάδια και να αποτελέσει αφορμή ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στο χώρο μας», είπε αρχικά ο προπονητής και συμπλήρωσε:

«Η ομοσπονδία λειτούργησε όπως έπρεπε και κατάφερε να κλείσει ένα ιδανικό προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία στο Μισάτο. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές τα παιδιά προσαρμόστηκαν στα πρωτόκολλα και έκαναν τη δουλειά τους όπως όφειλαν. Μια διοργάνωση σαν τους Ολυμπιακούς δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται να τρέχεις για πολλά πράγματα. Όλα όμως πήγαν καλά. Λειτουργήσαμε κι εκεί ομαδικά και καλύψαμε ότι χρειαζόταν. Και με εμάς που είμασταν εκεί και με τη διοίκηση στην Αθήνα. Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα για την βοήθεια και τη στήριξη, τον αρχηγό αποστολής, Παναγιώγη Δημάκο, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ, που βοήθησαν από την πλευρά τους το έργο μας»,

είπε ο Γιώργος Πομάσκι που τόνισε για τη συνολική παρουσία της ομάδας μας: «Η ομάδα έκανε εξαιρετική παρουσία, το ιατρικό τιμ, το οποίο ευχαριστώ, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Πάντα σε μια μεγάλη διοργάνωση θα προκύψουν ατυχίες. Πιστεύω πως όλοι κάτι πήραν από τη διοργάνωση και εύχομαι στο μέλλον να το αξιοποιήσουν κατάλληλα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, που έκαναν την αποστολή μας την πιο επιτυχημένη από το 2004 κι έπειτα». Ο Γιώργος Πομάσκι έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Παρά τη χαρά μας το μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις φωτιές, αλλά και σε αυτούς που μας λείπουν και εγώ προσωπικά τους αφιερώνω την επιτυχία, τον Βασίλη Σεβαστή και τον Τάσο Παπαχρήστου».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024